Monday, November 24, 2008



Selamat menyambut "Hari Raya Qurban"
dan
"Tahun Baru 2009".


Semoga bertemu lagi
Insyaallah.


Kamaliah & Tarmizi.




25 comments:

Kak Teh said...

Insyaallah kita akan bertemu lagi.
I just came back from the airport too - seeing a friend off to do the Haj.

Take care dan salam kami kepada Rasulullah.

Selamat menjalankan ibadat Haji dan semoga mendapat haji mabrur - Zaharah dan Hulaimi kepada Puteri dan Pak Abu.

Pp said...

selamat berangkat ....selamat mengerjakan ibadah Haji dan semoga mendapat HAJI MABRUR!

Semoga dipermudahkan segala urusan!!

InsyAAllah....

Raden Galoh said...

Salam Kak Puteri...

Selamat bertolak ke tanah suci dan semoga sentiasa selamat menjalani ibadah Haji, insya'Allah akan mendapat Haji yang mabrur.

Insya'Allah juga, kita pasti akan berjumpa bila akak dah pulang sini nanti...(I'm really looking forward to Kak)

God bless u and abg Tarmizi.

kay_leeda said...

Kak Puteri,

InshaAllah kita bertemu kembali upon your return from Haj. Selamat berangkat ke Tanah Suci dan kami semua mendoakan Haji Mabrur to you and Pak Abu.

~Kay~

mekyam said...

Selamat Hari Raya Haji to you and Pak Abu, Puteri.

Have a lovely one while both of you fulfill your hajj mabrur!

MrsNordin said...

Once again, Selamat pergi dan selamat kembali. A friend of mine i also going tomorrow, she could be in the same rombongan with you.

btw, Im very touched when you said I'm like an adik to you (tho' we've never met). Waaaa!!! That's such a great honor coz I've never had a sister in my whole life!

You take care now, Big Sis. And enjoy this wonderful journey of a lifetime.

Anonymous said...

Komen Pak Malim kucing ray yg alim.

Selamat menyambut Hari Raya Qurban, kata Pak Malim sambil memakai serban. Semoga diberkati, kata Pak Malim sambil naik pedati.

Anonymous said...

Kak Kama & Abang Tarmizi..

Inshaallah..try to be back...

mamasita said...

Selamat pergi ke Mekah buat Haji,semoga mendapat haji mabrur..InsyaAllah.Selamat Hari Raya Haji to Puteri and Pak Abu and everyone yang menjalankan fardhu haj.I cant wait to hear in detail your cerita bila balik from Mekah nanti.Stick close to your cik abang please.Jangan merayau2 jauh.Pak Abu,make sure you keep a close watch on your highly energetic and inqusitive wife!Selamat menunaikan fardhu haji and selamat pergi and balik ye.Maaf zahir and batin again.

Ezza Aziz said...

Selamat pergi dan selamat kembali,InsyaAllah...

Anonymous said...

Salaam kak puteri,

Wishing you a blessed and peaceful journey. Looking forward to your delightful and unique accounts on your pilgrimage!

a reader from ghana

Anonymous said...

Salaam kak puteri,

Wishing you a blessed and peaceful journey. Looking forward to your delightful and unique accounts on your pilgrimage!

a reader from ghana

The Ceramic Designer said...

yes, we should be looking forward to future delightful accounts of your mecca-visit once u arrive home.. God bless you kak and abang abu..

Anonymous said...

kak puteri dah pun berangkat hari ini kan..

mayang mengurai said...

Selamat jalan & mengerjakan ibadat haji. Semoga segalanya dipermudahkan Allah & dikurniakan haji mabrur.

rosesNtheboyz said...

salam aunty kama

pls review my blog n add to your blogroll shall u think its worth it..
thanks
www.cabai-kering.blogspot.com

ipv6 said...

Have a save and fulfilling journey and mabro one.BTW me hope ya can pray that our land could be blessed with a decent pemimpin, no more a lame duck,lost,rotten and crapp god know how..
Another one wish, hope ya also pray that Dol and co. effort to consolidate power behind the scene before exit the throne next year is not materialise as per se.
its too much??:)

~PakKaramu~ said...

Assalamu'alaikum Wr,Wb

Selamat hari raya qurban

Anonymous said...

tak pa lah..

kalau dah rindu..

bumbung rumah pun jadi..

cuba lah jugak tak mahu masuk kat sini..takut rindu jadi berat..

tapi nak buat macam mana lagi..di jauhkan diri..lagi lah rindu di hati..

saya pulak tak pandai simpan rindu..kalau sakit rindu..abis lah semua orang tau yang saya sedang merindu rindu...

saya faham sangat..kak kama ngan abang berdekat dekat dengan allah..macam juga kita..berdekat dekat dengan allah selalu namun..di mana kita berada..di situ lah kita letakkan dahi dan di situ lah tangan di tengadah..

rindu juga..ingin di jemput..entah dapat entah kan tidak.. register pun tak buat..

kepada yang kakak kakak yang lain..dan Pak Pak yang lain..

"Selamat Menyambut Aidil Adha" dan selamat berkorban..

mekyam said...

salam puan hajjah puteri kama,

dah selamat sampai di tanah air ke belum, you dgn tuan haji pak abu?

tak sabar nak dengar cerita. :D

p.s. don't mind me, just want to let you know that you are missed.

NURAINA A SAMAD said...

Salam Maal Hijrah, Hajjah Puteri ...


Alaaah...lama sangat-lah cuti!

Anonymous said...

Salam Kak Kama,

Selamat Menyambut Tahun Baru 1430. Anon lama rindu Ngan Kakak. Sebab tau kerja kak lebih penting dari segala mala yang ada di dunia ini, maka terubat banyak sikit hati Anon.

Semoga akak memperolehi haji yang mabrur.

Doa ikhlas dari Anon untuk maal hijrah ini.

Nora dan Linda said...

Selamat kembali ke tanah air Kak Hajjah Puteri dan Tuan Haji Ash @ Tuan Haji Pak Abu..
'Ala kulli haal.. semuanya selamat & mudahan2 Ibadah akak & abang diterima & mendapat Haji yg Mabrur.. Ameen....'

Bijou Beads Bouquet said...

Ann.. Kak Nora..

Bila demer ni balik ke tanah air?

Anonymous said...

You have to express more your opinion to attract more readers, because just a video or plain text without any personal approach is not that valuable. But it is just form my point of view