Monday, March 7, 2011

Awwww....







9 comments:

Cat-in-Sydney said...

Aunty Puteri,
Dia saje je tau! Kat rumah kami dah lama takde kitten! Mama is ooohing and aaahing.... purrrr.....meow!

Hanezam said...

alaa... comel sangat..

pakmat said...

...aw..
...aw..aw..awwww..

HHalem said...

Agreed.
Comel Sangat Cat-on-keypad.:-)

Wan Sharif said...

Comel berdooh

izad70 said...

makhluk yang sebegini lemah dan indah pun ada yang sanggup bunuh.lebih memedihkan hati pembunuhnya disebut 'abuser' bukannya 'killer'.

Kama At-Tarawis said...

izad - tu lah dia sebabnya kak kama turunkan gambar kittens ni kat sini. begini punya absolutely cantik Allah cipta untuk kita..

Cek Kiah said...

Salam Kama
U're so mean. My heart betul2 dah cair. Lucky thing the house keys leceh nak capai, kalau tak dah kebawah pungut si Manja bawah blok.

Salam Mamasita - yr N3 - 'a teaspoon .....
U're mean too. By the 6th line jantung berdegap degup. I'm fifty or maybe a prude. No matter what/when, I'll try continue/finish. Dah lamer tak baca Mills & Boon... hi hi hi....

Pagi2 dah kena heart attack ...... 2 kali pulak tu.

Kama At-Tarawis said...

alahai cek kiah... pi la peluk si manja tu..lol