Monday, January 3, 2011

Beg Bang Roni


kalau tidak kerana pagi, tidak suria meninggi hari
kalau tidak kerna mu Ronnie, beg comel ni tak mungkin ku beli ...


Saw this range of eco carry-all (they have it in three colours; red, blue and yellow) in Jusco department store each time I went for my morning walkabout at One Utama Shopping Complex.

Liked it and had wanted to buy it but never did. Kept forgetting to return to the store after finishing my grocery shopping.

Thanks to Ronnie Liu, I finally did, two days ago. Thanks "Bang Roni" ...! As a token of my appreciation, here's some sexy dangdut for you. Mana tau kot-kot terpanggil nak tambah quota pusat-pusat dangdut kat Selangor. Awww....!

5 comments:

remgold said...

eh eh, cantiknya beg akak.
suruh mereka buat bendera 1msia dan car decal dan baseball hat dan teeshirt. kita pakai tiap hari.
tapi logo mesti tambah sikit:

1Malaysia for 1Ronnie, And Proud Of It.

baik-baik aku tak suka logo tu pun dah jadi suka.

koolmokcikZ said...

great for monday morning laugh Putri

Kak Ezza@makcik blogger said...

haiya.... i can make you one laa..but without that lambang....

Kama At-Tarawis said...

rem, hehehe.. tu la bang roni sudah silap percaturan politik. dulu saya pun tak ambik pot pasal ini logo. tapi bila dia sudah bikin kacau gembar-gemburkan isu 1malaysia ni, orang yg tak kisah pun sudah 'jatuh cinta' pada 1malaYSIA... tatak otak punya olang.

koolM - itu sebaik2nya.. senyum2 selalu.. :D

Zah - you wan to make me one oso now i dowan .. becos now i wan that lambang oredi..LOL

Cat-in-Sydney said...

Waduh! Aunty Puteri so notty. Usik-usik Abang Roni ye? Kita pun nak join nyanyi lagu dangdut....but in meowspeak, can ar? purrrr...meow!