Friday, February 10, 2012

Chammak Challo...

Way to go, Akon!
Shahrukh Khan and Kareena Kapoor

10 comments:

Marina Monroe said...

Salam,

Memang ghalit tengok filem hindustan..hehehehehe

Cat-from-Sydney said...

Aunty Puteri,
Ada tak jinn Hindustan? Fuyoo....memang kaki tangan terangkat. purrr...meow!

Kama At-Tarawis said...

marina - saya pun sekali sekala pi jengok hindi songs kat youtube. saja suka tengok depa punya dance movements.. hehehe

cat - jinn hindustan? fuyooo... hahaha!

Syazlin Sazali said...

Tak sangka auntie pon minat lagu2 hindustan. Kat South India sekarang tengah famous lagu ni http://www.youtube.com/watch?v=YR12Z8f1Dh8 , composer tu nephew Rajnikanth. Most people here speak Kannada or Tamil.

Kama At-Tarawis said...

syazlin - minaaat! sebab dia punya beat rancak.. and i always like to see them dance.. nanti i gi cari kat youtube..

Cheqna said...

I don't follow Hindi movies, have watched few, but "stopped" at Kuch2 or Mann ~ whichever last..hehe..I like the songs in both but I don't like the character that Rani played in Kuch2..haha..

n Jinn hindustan? we haven't finished on that one eh Cats? :-D

Brown-eyed Girl said...

Kak, you rock!!

Kama At-Tarawis said...

cheqna - saya cuma minat lagu, filemnya saya tak suka tengok (not just hindi movies, saya memang tak suka tengok wayang).

BeG - hah! tu you lom tengok makcik berkaraoke lagu rock kapak lagi tu.. hehehe

Anonymous said...

Baju penari sungguh menjolok mata ...

Kama At-Tarawis said...

anon - saya sangat setuju; no question about it at all.