Monday, December 27, 2010

1Malaysia Hulabaloo.. Part II

Meh sini tengok kisah sebenar pengharaman 1Malaysia. Tak ubah macam sandiwara radio zaman '60an, lengkap dengan de facto MB lagi. Kesian Ronnie Liu terpaksa telan bila dikambinghitamkan.... :D

http://www.selangordaily.com/?p=830#more-830

12 comments:

Wake UP! said...

Nak kesian buat apa sama itu bapak ayam?

Kama At-Tarawis said...

haiya wakey, that was a tongue-in-cheek statment..saya mana ada belas kasihan kat pakatan rapuh..lol

HHalem said...

Haaa Nasib baik tongue-in-cheek statement, kalau tidak kena belasah left and right. LOL

Kama At-Tarawis said...

HHalem... ehehehehe..

dinturtle said...

kak, kasi laser sama dia !

Ala Hai said...

ahhah, kalau tak dipadam komen-komen terdahulu kan molek...... dapat gak berpolemik......

Kama At-Tarawis said...

ala hai - satu komen pun tak dipadam aiih. cuba pi tengok kat the earlier entry.. yang posting ini, ini aja komentarnya..

jaflam said...

Pelik betul PR cakap tak serupa bikin dan janji jadi mainan bibir aja. Janji PRU 12 masih terkiyal2 hendak dipenuhi dah pulak buat 100 janji untuk menang PRU 13. Nampaknya janji palsu mula memakan diri dan bila tak ada modal logo 1Malaysia pulak nak diharamkan. Apalah segal sangat depa ni.

Kama At-Tarawis said...

din - must go find one of those laser thingies yg buat budak2 indon tu marah sangat ler ning..hehehe

jaflam - dato, buat janji senang, bukak mulut aja. bab nak tunai tu yg payah..

Ala Hai said...

ohhh pocooottt..!!! aku terlajak aku nyanyokkk.. aku da tua wei......!!!!

aku nak post komen ke blog orang lain, ter"post" kat sini....

wei kak kama at-tarawis.... maafkan aku, maafkan aku... maafkan aku...

Wake UP! said...

hehehe Sis Kama. I understand totally what you are tying to say.

Kama At-Tarawis said...

ala & wakey - :-D