Tuesday, June 26, 2012

Creaming the Ice @ Ice-cream



I know, I know... cobwebs have taken over this neglected blog. But today's a new beginning, I promise..

1. Jeez, the blog title's NOT what you think, ok...

The Cream & Fudge Ice Cream Shop, opening soon in Wangsa Maju (beside Wangsa Walk Mall) is hiring. If you have what it takes to cream the ice, they want you pronto. The place's family-owned (my niece's) and it's looking for supervisor and crew, both part-time and full-time. 

Contact them for details:
Puteri @ 012-2367219
Amir @ 019-3298250

We'll have a gala time at the opening, that much I can say.. So get ready to boogie!

11 comments:

Chenon Ishak said...

anti-climax...ingat nak ajar macam mana nak buat ice cream ke...nak cerita mana nak dapat ice cream murah and sedap ke....rupa2nya job vacancies...org umur 50an would they take or not...

Rose Zaini said...

Errr..bekas manager Baskin Robbins buleh apply tak?tapi skill semua dah berkarat la LOL
BTW, Kak Kama ter'typo' nama mall la - it's Wangsa Walk.Sapa tuan punya outlet ni?

Kama At-Tarawis said...

chenon - orang 50 tahun ke atas hanya boleh makan ice-cream jer.. hehehe

rose - ni puteri sarah anak arwah megat wahab punya. family business.\

ninotaziz said...

Ooohhh, sedap nya.That's my mother's and sister's and daughters' favourite mall. We will be ardent clients. I love French vanilla...

لف توف™ said...

Ice cream freezes my brains; ice cream headache.

Monyet King said...

banana flavour ada tak?

Anonymous said...

i go to wangsa walk almost every night these days to get my fix of Moo Cow frozen yogurt.

I have this thing where i binge on a certain type of dessert for weeks and then i get over it and binge on another product... I guess i now know what comes after Moo Cow :-)

-TyphoonSueYangMasihTakBolehLoginSebabLupaPassword

Cat-from-Sydney said...

Aunty Puteri,
Are they hiring ice cream tasters? I can lick for sure. har har har *evil laughs*

The Magnum lover.
Brad

Fahmi Setiawan said...
This comment has been removed by a blog administrator.
hanna said...

chenon - orang 50 tahun ke atas hanya boleh makan ice-cream jer..
rose - ni puteri sarah anak arwah megat wahab punya. family business.\
Online quran reading

IBU PUSPITA said...

Saya ingin berbagi cerita kepada anda bahwa saya ini IBU PUSPITA seorang TKI dari malaysia dan secara tidak sengaja saya buka internet dan saya melihat komentar ibu hayati yg dari honkong tentan MBAH KABOIREN yg telah membantu dia menjadi sukses dan akhirnya juga saya mencoba menghubungi beliau dan alhamdulillah beliau mau membantu saya untuk memberikan nomor toto 6D dan alhamdulillah itu betul-betul terbukti tembus,kini saya sangat berterimakasih banyak kepada MBAH KABOIREN dan jika anda ingin seperti saya silahkan hubungi MBAH KABOIREN di 085-260-482-111,saya juga tidak lupa mengucap syukur kepada ALLAH karna melalui MBAH KABOIREN saya juga sudah bisa sesukses ini dan jangan mudah percaya kepada MBAH yg lain selain MBAH KABOIREN karna saya juga pernah mengalami yg namanya dibohongin sama para normal yg lain,ini bukan rekayasa dari saya melainkan ini kisah nyata dari seorang TKI....Untuk yg punya rum erimakasih atas tumpangannya. KLIK _ GHOB _ 2D 3D _ 4D _ 6D _ DISINI












Saya ingin berbagi cerita kepada anda bahwa saya ini IBU PUSPITA seorang TKI dari malaysia dan secara tidak sengaja saya buka internet dan saya melihat komentar ibu hayati yg dari honkong tentan MBAH KABOIREN yg telah membantu dia menjadi sukses dan akhirnya juga saya mencoba menghubungi beliau dan alhamdulillah beliau mau membantu saya untuk memberikan nomor toto 6D dan alhamdulillah itu betul-betul terbukti tembus,kini saya sangat berterimakasih banyak kepada MBAH KABOIREN dan jika anda ingin seperti saya silahkan hubungi MBAH KABOIREN di 085-260-482-111,saya juga tidak lupa mengucap syukur kepada ALLAH karna melalui MBAH KABOIREN saya juga sudah bisa sesukses ini dan jangan mudah percaya kepada MBAH yg lain selain MBAH KABOIREN karna saya juga pernah mengalami yg namanya dibohongin sama para normal yg lain,ini bukan rekayasa dari saya melainkan ini kisah nyata dari seorang TKI....Untuk yg punya rum erimakasih atas tumpangannya. KLIK _ GHOB _ 2D 3D _ 4D _ 6D _ DISINI