Wednesday, October 1, 2008

The Kids' Raya

Awwa - Guardian of Raya Cakes & Cookies
Tucking in Raya breakfast

Ma's Quartet minus Pa's Trio
Naj, Joe, Ann, Awwa

6 comments:

Anonymous said...

Komen Pak Malim, kucing ray yang alim.

Assalamualaikum, kata Pak Malim sambil memegang talian Telekom. Saya harap komen saya tidak mengganggu puan, kata Pak Malim sambil berjumpa pakar sakit puan. (Alamak!). Saya amat terharu, kata Pak Malim sambil memegang ikan cencaru, kerana puan sudi membaca komen saya di blog Kak Teh, kata Pak Malim sambil menghirup secawan teh. Nak komen sekali lagi di blog Kak Teh, terasa malu, kata Pak Malim sambil memakai kot bulu. Takut kalau2 ada orang lain yg menyampah pulak, kata Pak Malim sambil memakai celak. Anyway, I just wanna say, Thank U (kata Pak Malim sambil memegang ikan puyu).

puteri kama at-tarawis said...

Alaahai Pak Malim, kucing ray yang alim. Terima kasih kerana singgah. malangnya kama tak pandai berseloka, your witty repartees sentiasa light up my day..selamat hari raya pada pak malim..

Kak Teh said...

Pak malim singgah di blog puteri, sebab tu lah nampak sungguh berseri,
kak teh baru balik dari beraya sakan,
tersandar di kerusi sebab terbanyak makan!

wah, when the quartet and the trios meet, boleh buat pancaragam, ya?

puteri kama at-tarawis said...

with 7 ppl we can have a 5-man kugiran and two lead singers - one man and one woman. lengkap dah, kak teh!

ann said...

hehehe...Nawwar so cute jaga cookies

Anonymous said...

Berapa duit bagi kat jaga kuih tu?!?! Atau kuih tu gaji jaga?

Yang dok tengah tu kek coklat ka? Atau perhiasan aja? Nampak sedapp.

Beast

Err kene berseloke ke

Berapa duit bagi jaga ... masuk hutan cari pengaga ..

Yang dok tengah tu kek coklat? kucing mai kaki kena jilat ...

Nampak sedap ... cakap banyak .. shaddap ...

alahai